christianpoulsen

Christian Poulsen

Asnæs første landsholdspiller

Bliv medlem ?

Har du lyst til at spille fodbold i Asnæs Boldklub ?

Hvis du kan sige ja til dette, så mød op til træning på Boldklubbens baner på Esterhøjvej 62 i Asnæs. Træningstider og holdfordeling finder du i menuen ungdoms hold eller senioer hold. Der vil du kunne se hvornår der trænes samt hvilken årgang der træner hvornår.

Medbring dit sygesikringsbevis, der står alle de oplysninger vi skal bruge for at kunne melde dig ind i klubben. Du vil af din træner blive meldt ind i Asnæs Boldklub. Der gøres opmærksom på at ungdomspillerne har en gratis  måneds prøvetid, således at det nye ungdomsmedlem kan se om denne sportsgren er noget som passer ham/hende.

Hvis du er seniorspiller og kommer fra en anden klub, skal du huske at medbringe dit spillercertifikat i følge DBU´s regler.

Se klubbens vedtægter her

Kontingentsatser pr. 1 Marts. 2017 årligt – betales over 2 gange.

Skæringsdag 1/1 = kalenderåret

Alle satser herunder er angivet årligt

Senior, som træner                                             kr. 1.500,-

Senior, samt 35+ og derover årgang 1982 og før  kr.    900,-

Old-girls over 18 år                                             kr.    450,-

Passiv                                                                kr.    300,-

U17                                                                   kr. 1.000,-

U16 – U15 – U14                                                kr.    900,-

U13 – U12 – U 11 – U10 - U9                               kr. 700,-

U8 – U7 – U6                                                      kr.    450,-

Baby hold - U5    (Opkræves Årligt)                      kr.    275,-

Piger indtil 18 år                                                kr.    450,-

Fælles for begge afdelinger:

Hvis kontingent ikke betales til tiden, opkræves der et rykkergebyr i følge vedtægterne. Ligeledes gøres der opmærksom på, at ved udebleven betaling kan der gøres sanktioner således at man ikke kan deltage til træning og til kampe.

Kørselsvejledning
Fra Holbæk via Grevinge:
Kør ad Rødhøj til du når rundkørslen, drej første vej i rundkørslen, fortsær af bobjergvej lige ud. Vejen fortsætter og hedder nu Esterhøjvej, fortsæt forbi Aldi Supermarked 100 m , drej til højre ved boldklubbens baner.

Fra Slagelse via Høve:
Når du kommer kørende igennem Høve (meget lille by), drej til højre midt i byen ved "pejsemanden" mod Asnæs. Kør ca 1200 m. drej til venstre ved boldklubbens baner.

Fra Nykøbing via Høve:
Når du kommer kørende igennem Høve (meget lille by), drej til venstre midt i byen ved "pejsemanden" mod Asnæs. Kør ca 1200 m. drej til venstre ved boldklubbens baner.

Asnæs Boldklub
Esterhøjvej 62
4550 Asnæs

Kontorets tlf.: 59 65 12 08